Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Σιταγρών
sitagroi dramas
Αρχική ΣελίδαΕιδήσεις - ΑνακοινώσειςDuende FestivalΦωτογραφίεςΤούμπα ΣιταγρώνΦωτογραφίες Τούμπας ΣιταγρώνΟι εκδόσεις μαςΓνωρίστε μας
Ειδήσεις - Ανακοινώσεις
RSS
Duende 2015
19/7/2015 1:27:09 PM

«DUENDE Festival 2015» 

Αναβολή πολιτιστικών εκδηλώσεων Duende 2015.

Λόγω των τελευταίων γεγονότων που συμβαίνουν στην πατρίδα μας και των άσχημων συνθηκών που βιώνουμε καθημερινά το διοικητικό συμβούλιο του πολιτιστικού μας συλλόγου αποφάσισε να αναστείλει τις εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες για 31 Ιουλίου και 1 Αυγούστου, με την ελπίδα οι εκδηλώσεις αυτές να πραγματοποιηθούν το φθινόπωρο. Ευελπιστούμε ότι μέχρι τότε οι καταστάσεις θα είναι καλύτερες για την πατρίδα μας.

 

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

DUENDE Festival 2014
11/10/2014 1:22:36 AM

«DUENDE Festival 2014» 

 Με επιτυχία έληξε το Duende Festival 2014 του Πολιτιστικού & Aθλητικού Συλλόγου Σιταγρών, παρ’ όλες τις αντιξοότητες του ..καιρού την πρώτη μέρα των εκδηλώσεων...Την Παρασκευή 1 Αυγούστου , η πρώτη βραδιά των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Φεστιβάλ ξεκίνησε με το φόβο της βροχής που στο τέλος δεν άργησε να μας κάνει την εμφάνιση της...Μας τα χάλασε λίγο ο καιρός δυστυχώς και δεν απολαύσαμε όσο θα θέλαμε τα χορευτικά των Συλλόγων που συμμετείχαν στο φεστιβάλ... Η πρώτη μέρα του φεστιβάλ ήταν αφιερωμένη στην παράδοση. Όλα τα χορευτικά τμήματα των συλλόγων έδωσαν το παρόν σε μια βραδιά αφιερωμένη στους «παράδοση» όπως είπε και ο πρόεδρος του συλλόγου κος. Γιάννης Κουλίδης. Ένα πρόγραμμα από χορούς και μουσική από τον βορρά και το νότο της Ελληνικής γης. Χοροί της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Θράκης, της Κρήτης, Μικρά Ασία και φυσικά τον Πόντο από την καθότι και η καταγωγή των κατοίκων της περιοχής μας… Η δεύτερη μέρα ήταν αφιερωμένη σε πιο Jazz καταστάσεις. Οι Jazztrio μας κράτησαν «ηχηροί» συντροφιά με γνωστές ξένες Jazz επιτυχίες. Tο πάθος τους όλο πάνω στη σκηνή και το κοινό ανταπέδωσε αυτό το πάθος στο έπακρο… Πολλά «εύγε» ανήκουν στο Δ.Σ και τους εθελοντές του Συλλόγου, για την όμορφη διοργάνωση τους. Ο μεγάλος φιλοξενούμενος της διοργάνωσης, ο κόσμος της περιοχής μας και οι επισκέπτες οι οποίοι απόλαυσαν την συναυλία μαζί μας και μας έδωσαν το πνεύμα της γιορτής και της χαράς στην υπέροχη ατμόσφαιρά… Σας ευχαριστούμε όλους!!!

Duende 2014 Σιταγροί
23/7/2014 12:54:41 AM

Ποικίλες Πολιτιστικές Εκδηλώσεις και το φετινό καλοκαίρι 2014

Διήμερες εκδηλώσεις «Sitagroi DUENDE 2014»

 Ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Σύλλογος Σιταγρών σας προσκαλούν στην διήμερη εκδήλωση «Sitagroi DUENDE 2014» που θα πραγματοποιηθεί στις 01 & 02 Αυγούστου στο Θερινό Θεατράκι Σιταγρών και ώρα 21:00μ.μ.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει:

Παρασκευή 01 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί Παραδοσιακή χορευτική εκδήλωση «Ταξίδι στην Παράδοση». Στην εκδήλωση θα εμφανιστούν τα χορευτικά τμήματα των συλλόγων: Πολιτιστικός Σύλλογος Ποντίων Προσοτσάνης «Ο Πόντος», Πολιτιστικός Σύλλογος Φωτολίβους, Σύλλογος Κρητικών «Η Μεγαλόνησος», Μουσικοδραματικός Σύλλογος Κ. Αγρού «Απόλλων».

Σαββάτο 02 Αυγούστου θα διεξαχθεί συναυλία «Jazz Night» με το συγκρότημα JazzTRIO.

Για μια ακόμη χρονιά, ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Σύλλογος Σιταγρών διοργανώνει και το φετινό καλοκαίρι 2014, μια σειρά από πολλές και ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις που έχουν στόχο να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον και την ψυχαγωγία των επισκεπτών του χωριού.

Ο πολιτιστικός Σύλλογος & Αθλητικός Σύλλογος Σιταγρών δραστηριοποιείται σε πολιτιστικό και εκπαιδευτικό επίπεδο παρέχοντας τρόπους έκφρασης και χώρους δημιουργίας για τους κατοίκους των Σιταγρών και όχι μόνο.

Βασικός στόχος είναι η σύσφιξη και η ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ των κατοίκων του, δίνοντάς τους την δυνατότητα να συνευρεθούν ανταλλάσσοντας απόψεις - σκέψεις. Στο πλαίσιο αυτό ο σύλλογος διοργανώνει εκδηλώσεις και αναπτύσσει δραστηριότητες στηριζόμενος πάντα στην εθελοντική προσφορά.

Η μεγάλη συμμετοχή αποδεικνύει την αναγκαιότητα της εξέλιξης των δράσεων και εκδηλώσεων αυτών.

Καλούνται τα μέλη και φίλοι του Συλλόγου αλλά και όλοι οι Δραμινοί να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση που θα γίνει στο θερινό θεατράκι Σιταγρών στην πανέμορφη αυτή τοποθεσία.

Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου να παραβρεθούν στην εκδήλωση προκειμένου να περάσουμε λίγες ώρες ευχάριστα, σε έναν άνετο και φιλόξενο χώρο, ανάμεσα σε γνωστούς και φίλους, με καλή διάθεση, πολύ κέφι

Τα μέλη του Συλλόγου εύχονται σε όλους καλή διασκέδαση.
Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Σιταγρών
14/1/2011 7:35:34 PM
Ποντιακή θεατρική παράσταση
4 συνολικά αντικείμενα

Πολιτιστικά Νέα
Αγροτικά Νέα
Νέα του Δήμου μας
Αθλητικά Νέα
Ανακοινώσεις
Ιανουάριος, 2011
Ιούλιος, 2014
Οκτώβριος, 2014
Ιούλιος, 2015
Αρχική ΣελίδαΕιδήσεις - ΑνακοινώσειςDuende FestivalΦωτογραφίεςΤούμπα ΣιταγρώνΦωτογραφίες Τούμπας ΣιταγρώνΟι εκδόσεις μαςΓνωρίστε μας