Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Σιταγρών
sitagroi dramas
Αρχική ΣελίδαΕιδήσεις - ΑνακοινώσειςDuende FestivalΦωτογραφίεςΤούμπα ΣιταγρώνΦωτογραφίες Τούμπας ΣιταγρώνΟι εκδόσεις μαςΓνωρίστε μας
Duende 2014 Σιταγροί

Ποικίλες Πολιτιστικές Εκδηλώσεις και το φετινό καλοκαίρι 2014

Διήμερες εκδηλώσεις «Sitagroi DUENDE 2014»

 Ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Σύλλογος Σιταγρών σας προσκαλούν στην διήμερη εκδήλωση «Sitagroi DUENDE 2014» που θα πραγματοποιηθεί στις 01 & 02 Αυγούστου στο Θερινό Θεατράκι Σιταγρών και ώρα 21:00μ.μ.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει:

Παρασκευή 01 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί Παραδοσιακή χορευτική εκδήλωση «Ταξίδι στην Παράδοση». Στην εκδήλωση θα εμφανιστούν τα χορευτικά τμήματα των συλλόγων: Πολιτιστικός Σύλλογος Ποντίων Προσοτσάνης «Ο Πόντος», Πολιτιστικός Σύλλογος Φωτολίβους, Σύλλογος Κρητικών «Η Μεγαλόνησος», Μουσικοδραματικός Σύλλογος Κ. Αγρού «Απόλλων».

Σαββάτο 02 Αυγούστου θα διεξαχθεί συναυλία «Jazz Night» με το συγκρότημα JazzTRIO.

Για μια ακόμη χρονιά, ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Σύλλογος Σιταγρών διοργανώνει και το φετινό καλοκαίρι 2014, μια σειρά από πολλές και ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις που έχουν στόχο να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον και την ψυχαγωγία των επισκεπτών του χωριού.

Ο πολιτιστικός Σύλλογος & Αθλητικός Σύλλογος Σιταγρών δραστηριοποιείται σε πολιτιστικό και εκπαιδευτικό επίπεδο παρέχοντας τρόπους έκφρασης και χώρους δημιουργίας για τους κατοίκους των Σιταγρών και όχι μόνο.

Βασικός στόχος είναι η σύσφιξη και η ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ των κατοίκων του, δίνοντάς τους την δυνατότητα να συνευρεθούν ανταλλάσσοντας απόψεις - σκέψεις. Στο πλαίσιο αυτό ο σύλλογος διοργανώνει εκδηλώσεις και αναπτύσσει δραστηριότητες στηριζόμενος πάντα στην εθελοντική προσφορά.

Η μεγάλη συμμετοχή αποδεικνύει την αναγκαιότητα της εξέλιξης των δράσεων και εκδηλώσεων αυτών.

Καλούνται τα μέλη και φίλοι του Συλλόγου αλλά και όλοι οι Δραμινοί να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση που θα γίνει στο θερινό θεατράκι Σιταγρών στην πανέμορφη αυτή τοποθεσία.

Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου να παραβρεθούν στην εκδήλωση προκειμένου να περάσουμε λίγες ώρες ευχάριστα, σε έναν άνετο και φιλόξενο χώρο, ανάμεσα σε γνωστούς και φίλους, με καλή διάθεση, πολύ κέφι

Τα μέλη του Συλλόγου εύχονται σε όλους καλή διασκέδαση.
<< Πίσω Προσθήκη Νέου Σχολίου
JamesLoalk
21/6/2017 8:57:47 PM
laurel ms dating
http://datingwebsite.date/romeo-miller-dating-history.php
meebo dating site
http://datingwebsite.date/5795.php
dating sites in newcastle nsw
http://datingwebsite.date/06-07-2017-25.php
1 συνολικά αντικείμενα
Προσθήκη Νέου Σχολίου
όνομα*
Τίτλος*
Σχόλιο*
Παρακαλώ πληκτρολογήστε τον κωδικό επιβεβαίωσης που βλέπετε στην εικόνα*
Ανανέωση της εικόνας

Πολιτιστικά Νέα
Αγροτικά Νέα
Νέα του Δήμου μας
Αθλητικά Νέα
Ανακοινώσεις
Ιανουάριος, 2011
Ιούλιος, 2014
Οκτώβριος, 2014
Ιούλιος, 2015
Αρχική ΣελίδαΕιδήσεις - ΑνακοινώσειςDuende FestivalΦωτογραφίεςΤούμπα ΣιταγρώνΦωτογραφίες Τούμπας ΣιταγρώνΟι εκδόσεις μαςΓνωρίστε μας