Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Σιταγρών
sitagroi dramas
Αρχική ΣελίδαΕιδήσεις - ΑνακοινώσειςDuende FestivalΦωτογραφίεςΤούμπα ΣιταγρώνΦωτογραφίες Τούμπας ΣιταγρώνΟι εκδόσεις μαςΓνωρίστε μας
Duende Festival 2015
RSS
Duende Festival 2015
Αναβολή πολιτιστικών εκδηλώσεων Duende 2015
19/7/2015 1:34:51 PM

«DUENDE Festival 2015» 

Αναβολή πολιτιστικών εκδηλώσεων Duende 2015.

Λόγω των τελευταίων γεγονότων που συμβαίνουν στην πατρίδα μας και των άσχημων συνθηκών που βιώνουμε καθημερινά το διοικητικό συμβούλιο του πολιτιστικού μας συλλόγου αποφάσισε να αναστείλει τις εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες για 31 Ιουλίου και 1 Αυγούστου, με την ελπίδα οι εκδηλώσεις αυτές να πραγματοποιηθούν το φθινόπωρο. Ευελπιστούμε ότι μέχρι τότε οι καταστάσεις θα είναι καλύτερες για την πατρίδα μας.

 

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Duende Festival 2015
11/10/2014 1:30:33 AM

Ιδιαίτερα γνωστό στο Νομό Δράμας το διήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων, το «DuendeFestival» ταυτοποιήθηκε ως ένα μουσικό κυρίως φεστιβάλ, με σαφείς θεματικές ενότητες που αγκαλιάζουν μουσικά είδη πολλές φορές μη «εμπορικά», ενώ στην πορεία του φλέρταρε με άλλες τέχνες και την αλληλεπίδραση που έχουν με αυτήν της μουσικής. Το «DuendeFestival» είναι η «γέφυρα» από το Καλοκαίρι στο Φθινόπωρο, που διεξάγετε την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου, είναι το καλωσόρισμα  των κατοίκων από τις διακοπές και τις ασχολίες του καλοκαιριού και  απευθύνεται και στους επισκέπτες μας που θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και με ένα άλλο διαφορετικό τρόπο το τοπικό διαμέρισμα Σιταγρών.

Σε έναν τόπο με τέτοια ιστορία, εύλογα οι πολιτιστικές δραστηριότητες είναι από τις πλουσιότερες σε ολόκληρο τον Νομό Δράμας και δημιουργούν τις πιο γερές γέφυρες επικοινωνίας ανάμεσα στους επισκέπτες και τους κατοίκους. Έχοντας στόχο να αποτελέσει γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ παράδοσης και πολιτισμού, το «DuendeFestival»  έχει καθιερωθεί ως ένα φεστιβάλ με υψηλό προφίλ και διακριτό στίγμα στον πολιτιστικό χάρτη του Νομού Δράμας.

Το όραμα για μια παράδοση που σέβεται και εκτιμά τον επισκέπτη, για ένα περιβάλλον που δημιουργεί συνθήκες ουσιαστικής επικοινωνίας των ανθρώπων μέσα από την τέχνη, και ταυτόχρονα η καινοτόμα και σφαιρική προσέγγιση του τουριστικού προϊόντος που ενσωματώνει τις αξίες του πολιτισμού και των τεχνών και ξεπερνά τη στεγνή επιχειρηματικότητα, αποτέλεσαν και αποτελούν τους ακρογωνιαίους λίθους της φιλοσοφίας πάνω στην οποία στηρίχθηκε το «DuendeFestival». Οι δροσερές βραδιές στο κατάμεστο κάθε φορά θερινό θεατράκι Σιταγρών και κυρίως η καθιέρωσή του από το κοινό που το επισκέπτεται από όλο τον Νομό, καθιστούν το «DuendeFestival», με την πολυμορφικότητα που το χαρακτηρίζει, ως ένα σταθερό θεσμό που αποτελεί σημείο αναφοράς στον πολιτισμό και την ψυχαγωγία.

Στην προσπάθεια μας να διοργανώσουμε το «DuendeFestival» έχουμε αρωγό και συμπαραστάτη το Δήμο Προσοτσάνης τον οποίο και ευχαριστούμε.

Ένα ευχαριστώ αξίζει και στους επαγγελματίες του τόπου μας που στηρίζουν τις εκδηλώσεις  καθώς βέβαια και σε όλα τα μέλη του Συλλόγου μας που συμμετέχουν ως εθελοντές και βοηθούν στην άψογη διοργάνωση του πολιτιστικού μας διημέρου.

2 συνολικά αντικείμενα

<< Όλες οι κατηγορίες

Duende Festival 2014
Duende Festival 2015
Οκτώβριος, 2014
Ιούλιος, 2015
Αρχική ΣελίδαΕιδήσεις - ΑνακοινώσειςDuende FestivalΦωτογραφίεςΤούμπα ΣιταγρώνΦωτογραφίες Τούμπας ΣιταγρώνΟι εκδόσεις μαςΓνωρίστε μας